Yhteistyökumppanimme

Aurator tekee yhteistyötä Suomalaisten yhdistysten ja säätiöiden kanssa. Olemme mukana tukemassa kulttuuri- ja urheilutoimintaa yhteistyössä muun muassa seuraavien organisaatioiden kanssa.

FC TPS

TPS on kulkenut yli 80 vuoden aikana pitkän tien suomalaisen jalkapallon huipulla ja sen tuntumassa. Seurasta on muodostunut keskeinen urheiluelämän vaikuttaja, joka kuuluu kiinteänä osana Turkuun ja turkulaisuuteen.

HC TPS

TPS on Suomen suurimpia ja menestyksekkäimpiä urheiluseuroja. Jääkiekkoseuran riveissä vaikuttaa lähes 900 pelaajaa, 100 huoltajaa ja 150 valmentajaa ja joukkueenjohtajaa.

Jalkapallon Pelaajayhdistys

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen tarkoituksena on toimia jalkapalloilijoiden edunvalvontayhdistyksenä sekä parantaa jalkapalloilijoiden oikeudellista asemaa.

Kalle Samooja

Kalle Samooja on turkulainen vuonna 1988 syntynyt ammattilaisgolfaaja. Hän on ollut viime vuosina Suomen menestynein amatööripelaaja ja tähtää myös ammattilaisena Suomen ykköspelaajaksi. Kuluvalla kaudella Kalle osallistuu Aasian kiertueelle.

Naantalin musiikkijuhlat

Naantalin Musiikkijuhlat on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista musiikkifestivaaleista. Sen ohjelmiston keskiössä on kamarimusiikki kaikessa monimuotoisuudessaan. Vuosittain ohjelmaa täydentävät myös maailman huipputaiteilijoiden resitaalit sekä maineikkaiden orkesterien vierailut.