Aurator och gemenskap

Aurator samarbetar med finländska föreningar och stiftelser. Vi stödjer kultur- och idrottsverksamheter i samarbete med bland andra följande organisationer.

FC TPS

TPS har i över 80 års tid legat på topp inom finsk fotboll. Föreningen har blivit en central och inflytelserik aktör inom idrottslivet och är väl förankrad i Åbo och Åboandan.

HC TPS

TPS är en av Finlands största och mest framgångsrika idrottsföreningar. Ishockeyföreningen har uppemot 900 spelare, 100 materialare och 150 tränare och lagledare.

Jalkapallon Pelaajayhdistys r.f.

Jalkapallon Pelaajayhdistys har som mål att vara intressebevakningsförening för fotbollspelare samt att förbättra fotbollsspelarnas rättsliga ställning.

Kalle Samooja

Kalle Samooja (f. 1988) är en professionell golfare från Åbo. De senaste åren har han varit Finlands främsta amatörspelare och siktar som landets etta även som proffs. Under pågående säsong deltar Kalle i Asientouren.

Musikfestspelen i Nådendal

Musikfestspelen i Nådendal är en av Finlands äldsta och mest uppskattade musikfestivaler. Kammarmusik i alla dess former utgör en central del av programmet. Varje år kompletteras programmet dessutom av framträdanden av internationella toppartister och besök av berömda orkestrar.